Over ons

Een digitale werkelijkheid, waarin iedereen hetzelfde ziet

Het is tijd voor een nieuwe manier van werken aan de publieke ruimte. Door onze digital twin-technologie maak en toets je plannen in 3D in plaats van in 2D. Zo ontstaat een digitale werkelijkheid, waarin iedereen hetzelfde ziet. En werk je efficiënt samen aan een duurzame toekomst.

about

Een revolutionaire oplossing voor werk aan de publieke ruimte

Nederland is volop in ontwikkeling en er is veel te doen. Gebouwen, wegen, bruggen, pijpleidingen, waterwegen en kabels worden volop aangelegd, onderhouden en vernieuwd. Maar bij werk aan de publieke ruimte komen een aantal hardnekkige problemen kijken. Foutieve data, verkeerde interpretaties en miscommunicatie zorgen regelmatig voor fouten. Met vertraging, herstelwerk en overschreden budgetten tot gevolg. RISE3D biedt een revolutionaire oplossing die deze problemen aanpakt: een digital twin van Nederland. Een digitale 3D-weergave van de werkelijkheid, aangevuld met een schat aan waardevolle data. Waardoor je minder fouten maakt, effectiever communiceert en je productiviteit aanzienlijk verbetert.

about 2

Onze kernwaarden

We denken anders
We love easy
We zijn visionair

Slimme tools voor specialisten die hun tijd hard nodig hebben

Met RISE3D bewaak je altijd en overal de toestand van je project. Geheel op afstand, doordat de werkzaamheden in een digitale omgeving realistisch worden gesimuleerd. Door toekomstige situaties digitaal uit te testen signaleer je problemen en los je ze op voor ze ontstaan. Met RISE3D werk je bovendien sneller en makkelijker samen met projectteams en onderaannemers. Waardoor je werkzaamheden veiliger, effectiever en in één keer goed uitvoert.

auto